Počev od 20.9.2023. godine, studio Fitness 67 pridruženi je partner projekta Connected4Health – A Medical and Humanities-based Approach to Navigating Obesity and Eating Disorders (Eds) in Young People (Medicinski i humanistički pristup gojaznosti i poremećajima ishrane kod mladih) ), a saradnja tokom i u periodu nakon okončanja projekta podrazumevaće razmenu iskustava i davanje stručnih saveta, pomoć pri diseminaciji projekta i njegovih rezultata među studentima i saradnicima, te promovisanju projekta i održivosti njegovih rezultata.

Univerzitet u Beogradu jedan je od sedam partnera na projektu C4H koji se od 1. decembra 2021. godine realizuje u okviru programa Erazmus+.

Predstavnik Univerziteta u Beogradu na ovom projektu je Medicinski fakultet. Projekat je namenjen nastavnicima/edukatorima u oblasti ishrane/dijetetike i dijabetologije, psihoterapije, medicinske komunikacije, terapije vežbanjem i pedijatrije, zatim specijalizantima u različitim medicinskim oblastima koji rade sa pacijentima koji pate od problema sa ishranom, te studentima master studija/studentima na višim godinama osnovnih studija Medicinskog fakulteta. Planirani rezultati projekta podrazumevaju izradu priručnika, kurikuluma seminara i seta za obuku, koji će biti na raspolaganju navedenim ciljnim grupama.

KONTAKT

Lokacija 1:

A BLOK, Novi Beograd
Uroša Martinovića 5, prizemlje, stan 3

Lokacija 2:

CENTRAL GARDEN, Tašmajdan
Stanoja Glavaša 16, 4. sprat, stan 22

Telefon: 066/67-67-67-3

Treninzi se zakazuju.

RADNO VREME

Ponedeljak - petak 6h - 22h

Subota 7h - 17h

Nedelja 8h - 14h