Svojim konceptom i pristupom Fitness 67 studio prilagođen je potrebama savremenog I brzog stila života, imajući u vidu pre svega slobodno vreme kojim raspolažete, prilagodjavajući program treninga vašoj individualnoj fizičkoj spremi, ciljevima, zdravstvenim tegobama ili godinama, izvlačeći maksimum koji se može postići.

Naš zajednički cilj je pobošljanje funcionalnosti Vašeg tela i Vaše sveukupne fizičke spreme, kroz treninge koji pokrivaju sve njene segmente - snagu, izdržljivost, koordinaciju, balans, fleksibilnost.

Uz program treninga, dobićete i plan zdrave ishrane, uz konkretne i realne savete, sa ciljem prihvatanja novog, kontinuiranog i trajnog životnog stila, za razliku od kratkotrajnih i povremenih nezdravih dijeta.

Naš koncept zasnovan je na personalizovanom i individualnom pristupu svakom vežbaču, uz potpunu posvećenost i detaljno praćenje od samog starta kroz ceo program i cikluse treninga. Evidencija o rezultatima i prirodi treninga, koji vremenom postaju intenzivniji prate i napredak vežbača, uslovljeni su dijagnostikom, koju obavljamo sukcesivno i periodično. Rezultati merenja sastava tela nam ukazuju na promene i usmeravaju dalje koncipiranje treninga.

Fitness 67 studio opremljen je profesionalnom Technogym I Precor opremom, a ono što vežbanje kod nas čini posebno prijatnim jeste ugodan ambijent koji odiše pozitivnim duhom i dobrom energijom, otvorenost prostora i intimnost kakva se ne može naći u velikim fitness centrima. Broj vežbača je ograničen, što omogućava prijatno vežbanje i posvećenost trenera svakome pojedinačno.

Fitness 67 ima razumevanja za sve nepredvidive okolnosti i obaveze savremenog čoveka, te svojim članovima izlazimo u susret fleksibilnošću iskorišćenosti termina tokom meseca. Svaka članarina se može produžiti za 7 dana, kada vam je to neophodno.

Radno vreme takođe smo prilagodili potrebama savremenog stila života, te smo vam na raspolaganju od ranih jutarnjih do kasnih večernjih sati.

Od ponedeljka do petka: 6h do 22h

Subotom: od 7h do 17h

Nedeljom: od 8h do 14h

Sertifikovani i edukovani treneri sa višegodišnjim iskustvom i ogromnim brojem zadovoljnih klijenata, svakom vežbaču pristupaju profesionalno, odmereno, stručno i sa puno pažnje. Tu smo da Vam pomognemo da pri svakom treningu ostvarite svoj maksimum, prevaziđete svoje granice i prepreke, motivišemo Vas i učinimo zadovoljnim i ponosnim. Fitness 67 promoviše i zalaže se za ideju da je kultura tela odnosno “fiz-kultura” podjednako važna kao kultura duha. Verujemo da u osnovi zdravog života leži kretanje i fizička aktivnost, koje je u prirodi čoveka od rođenja, a koje se, kroz odrastanje sistematski gubi usled prihvatanja opšteg sistema savremenog načina života. Sedentarni položaj tela za čoveka nije prirodan, već je prirodno trčanje, skakanje, pokret! Zbog toga, naš cilj je podizanje svesti o zdravom načinu žvota, i fizičkoj aktivnosti i zdravoj ishrani kao ispravnom životnom stilu.

Vežbajući kod nas, možete da:

 • trenirate do svog maksimuma
 • povećate snagu i izdržljivost
 • oblikujete svoje telo
 • pomerite svoje granice
 • ostvarite svoje ciljeve
 • napredujete
 • rekreirate se
 • popravite svoje držanje
 • popravite raspoloženje :)
 • odmorite se
 • zdravo se umorite :)
 • opustite se
 • dobijete savete o ishrani
 • tušnete se posle treninga
 • uživate!

Upoznajte naše trenere

Jana Kolev

Svoju sportsku karijeru započela je u kategoriji pionira i kadeta, obezbedivši sebi mesto u reprezentaciji sportskog aerobika i fitnesa. Nešto kasnije postaje uspešna takmičarka u fitnesu i bodibildingu. Svoje dugogodišnje iskustvo u takmičarskim vodama dopunjuje studijama na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Beogradu, smer Kondiciona priprema sportista.

Znanje i iskustvo primenjuje u radu sa klijentima svih uzrasnih kategorija. Smanjenje telesne mase, povećanje mišićne, korektivne vežbe, oporavak nakon povreda kao i korektivna i sportska gimnastika Janine su oblasti.


Saša Nojević

Diplomirao na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja, Univerziteta u Novom Sadu.

Šampion države u olimpijskom dizanju tegova, šampion Beograda, rekorder Partizana u dve kategorije.

Bivši atletičar Partizana.

Dugogodišnje iskustvo u radu u atletici, kondiciji rekreativaca i profesionalnih sportista, fitnesu, kao i u radu sa decom.

Stručnjak za psiho-fizičku pripremu sportista.


Emilija Radojević

Diplomirani farmaceut Univerziteta u Beogradu. Profesionalno se bavi sportskim plesom još od 6. godine, osvojivši brojne medalje i priznanja.

Uporedo sa sportskim plesom, posvetila se pilates treninzima, treninzima snage i kondicije, kao i kik-boksu.

Višegodišnje iskustvo u personalnim treninzima kako žena, tako i muškaraca, uz poseban osvrt na psihičku pripremu klijenata, u vidu motivacije i podrške.


Nenad Timotić

Master sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Beogradu, sa više od 15 godina iskustva u personalnim treninzima, prilagodiće treninge idealno prema vašim potrebama i mogućnostima, čineći svaki maksimalno zanimljivim i drugačijim.

Bio u kadetskoj reprezentaciji u rukometu a na klupskom nivou osvajao Prvenstvo Srbije 2000. godine, potom Prvenstvo Jugoslavije 2000., a 2002. i 2003. Svetsko klupsko prvenstvo.


KONTAKT

Lokacija 1:

A BLOK, Novi Beograd
Uroša Martinovića 5, prizemlje, stan 3

Lokacija 2:

CENTRAL GARDEN, Tašmajdan
Stanoja Glavaša 16, 4. sprat, stan 22

Telefon: 066/67-67-67-3

Treninzi se zakazuju.

RADNO VREME

Ponedeljak - petak 6h - 22h

Subota 7h - 17h

Nedelja 8h - 14h